В межах проведення Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Ресторанні технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 Харчові технології 24 березня 2025 року о 18:00 відбудеться відкрита зустріч з експертною групою з використанням технічних засобів відеозв’язку.
Запрошуємо всіх бажаючих на відкриту зустріч (Zoom) .
Відкрита зустріч з експертами.
Час: 24 березня 2025 року о 18:00
Підключитись до конференції Zoom:
https://us05web.zoom.us/j/89868048153?pwd=edHykmA7af3kQIJRkjjepSlSbE5TWh.1
Запрошуємо всіх бажаючих на відкриту зустріч (Zoom) .
Відкрита зустріч з експертами.
Час: 24 березня 2025 року о 18:00
Підключитись до конференції Zoom:
https://us05web.zoom.us/j/89868048153?pwd=edHykmA7af3kQIJRkjjepSlSbE5TWh.1