В межах проведення Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Інноваційні технології ресторанного бізнесу» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 Харчові технології жовтня 2024 року 17:20 відбудеться відкрита зустріч з експертною групою з використанням технічних засобів відеозв’язку.
Запрошуємо всіх бажаючих на відкриту зустріч (Zoom) .
Відкрита зустріч з експертами.
Час: 9 жовтня 2024 року 17.20 Київ
Підключитись до конференції Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/83462394538?pwd=cFyCQ08bd0j5pDFAiMI1jhRUIa7Jb6.1
Ідентифікатор конференції: 834 6239 4538
Пароль: 2024
Запрошуємо всіх бажаючих на відкриту зустріч (Zoom) .
Відкрита зустріч з експертами.
Час: 9 жовтня 2024 року 17.20 Київ
Підключитись до конференції Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/83462394538?pwd=cFyCQ08bd0j5pDFAiMI1jhRUIa7Jb6.1
Ідентифікатор конференції: 834 6239 4538
Пароль: 2024