Новини МГУ

Відкрита зустріч з експертною групою з проведення акредитаційної експертизи ОПП «Інноваційні технології ресторанного бізнесу»

В межах проведення Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Інноваційні технології ресторанного бізнесу» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 Харчові технології жовтня 2024 року 17:20 відбудеться відкрита зустріч з експертною групою з використанням технічних засобів відеозв’язку.

Запрошуємо всіх бажаючих на відкриту зустріч (Zoom) .

Відкрита зустріч з експертами.

Час: 9 жовтня 2024 року 17.20 Київ

Підключитись до конференції Zoom:

https://us02web.zoom.us/j/83462394538?pwd=cFyCQ08bd0j5pDFAiMI1jhRUIa7Jb6.1

Ідентифікатор конференції: 834 6239 4538

Пароль: 2024