Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Факультет менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму та Фаховий коледж Міжнародного гуманітарного університету
2022-12-16 11:00
в рамках виробничої практики разом з керівником практики Кариною Вікторівною Власюк та викладачем кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Яною Вікторівною Кравченко відвідали майстер-клас з приготування неаполітанської піци. Студенти ознайомилися з концепцією італійського ресторану, його інфраструктурою та особливостями технології страв італійської кухні. Одна з найвідоміших страв італійської кухні неаполітанська піца давно і міцно завоювала світ. Вона захищена знаком контролю походження, а традиція її приготування визнана нематеріальним об‘єктом Світової спадщини ЮНЕСКО.