Новини МГУ

Майстер-клас з капінгу кави третьої хвилі на факультеті менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму

3 квітня 2024 року відбувся майстер-клас з капінгу кави третьої хвилі на факультеті менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму МГУ від стейкхолдерів – мережі смажарень «Смажимо каву в Одесі»
Це був крутезний захід, наповнений ароматами ексклюзивних сортів кави та новими знаннями. Відкриваючи таємниці кави третьої хвилі, учасники поринули у світ смаків та ароматів, які змінили їхнє сприйняття цього чудового напою.
Під час майстер-класу студенти:
- дізналися про вплив регіону вирощування, методів обробки та обсмажування на кінцевий смак кави.
- випробували унікальну техніку капінгу, яка дозволяє професіоналам визначати найдрібніші нюанси в кожній чашці.
- спробували кілька видів спеціаліті кави, кожна з яких мала свою неповторну історію.
Дякуємо кожному, хто приєднався до нас на цьому заході! Ваша пристрасть до знань та бажання вчитися новому роблять цей досвід неповторним.
Слідкуйте за нашими оновленнями, адже ми плануємо ще багато захоплюючих заходів у майбутньому!
Made on
Tilda