21 березня 2024 року факультет менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму перетворився на арену кулінарного майстерства, гостинно відкривши свої двері для справжнього кулінарного свята. Михайло Сосновських, засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України та суперфіналіст шоу «Майстер шеф», який увійшов до ТОП-світових шеф-кухарів та представляв Україну на престижному кулінарному саміті в Сингапурі, поділився своїми секретами зі студентами програми «Ресторанні технології».
Цього дня студенти не тільки спостерігали, але й активно брали участь у процесі створення кулінарних шедеврів, демонструючи витонченість та інноваційність сучасної кулінарії. Студенти фахового коледжу МГУ освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» також приєдналися до нас, додавши особливої атмосфери згуртованості та навчального азарту.
Цей захід став яскравим свідченням того, що мистецтво кулінарії є не лише про приготування їжі, але й про навчання, інновації та обмін досвідом. Ми пишаємось бути частиною цього непересічного досвіду та дякуємо Михайлу за надихаючий майстер-клас.
Слідкуйте за нами, щоб не пропустити наступні заходи, які обов'язково збагатять ваше розуміння кулінарного мистецтва та навчать чогось нового і захоплюючого!
Цього дня студенти не тільки спостерігали, але й активно брали участь у процесі створення кулінарних шедеврів, демонструючи витонченість та інноваційність сучасної кулінарії. Студенти фахового коледжу МГУ освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» також приєдналися до нас, додавши особливої атмосфери згуртованості та навчального азарту.
Цей захід став яскравим свідченням того, що мистецтво кулінарії є не лише про приготування їжі, але й про навчання, інновації та обмін досвідом. Ми пишаємось бути частиною цього непересічного досвіду та дякуємо Михайлу за надихаючий майстер-клас.
Слідкуйте за нами, щоб не пропустити наступні заходи, які обов'язково збагатять ваше розуміння кулінарного мистецтва та навчать чогось нового і захоплюючого!