У рамках багаторічної співпраці з ресторанною компанією Synergy Group, здобувачі освітніх програм «Інноваційні технології ресторанного бізнесу», «Ресторанні технології» та «Готельно-ресторанна справа» факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму і фахового коледжу МГУ на чолі з деканом Оксаною Дишкантюк та гарантами освітніх програм Людмилою Тітомир, Альоною Жмудь та Дмитром Харенко мали унікальну можливість долучитися до презентації проєкту GASTRO SCHOOL, яку провели лідери ресторанного бізнесу – керуючий рестораном «Yug» Анатолій Бобер, шеф-кухар Євгеній Костромицький та HR-директор компанії Ольга Кіфа ! 🚀✨
• Це була захоплююча зустріч, на якій:
• Керуючий рестораном «Yug» Анатолій Бобер розповів про новітні підходи до управління закладом – як забезпечити високий рівень обслуговування, підтримувати якість продуктів та створювати унікальний досвід для кожного гостя.
• HR-директор компанії Ольга Кіфа розповіла здобувачам про можливості працевлаштування та кар’єрного росту в компанії
• Шеф-кухар ресторану Євгеній Костромицький поділився своїм баченням майбутнього кулінарії, підкресливши важливість креативного підходу до приготування страв та використання інноваційних технологій у кулінарії.
• Здобувачі вищої освіти дізналися, як злагоджена команда, інноваційний підхід і постійний розвиток навичок допомагають створювати успішний ресторанний бізнес. Під час презентації обговорювалися не тільки аспекти кулінарного мистецтва, а й роль ефективного управління, що створює фундамент для успіху будь-якого закладу гостинності.
Такі зустрічі з професіоналами – це чудовий шанс для наших студентів отримати безцінні знання від тих, хто знає індустрію зсередини. 🌟 Ми вдячні нашим партнерам зі Synergy Group за можливість навчатися у кращих і робити перші кроки до великих звершень!
• Це була захоплююча зустріч, на якій:
• Керуючий рестораном «Yug» Анатолій Бобер розповів про новітні підходи до управління закладом – як забезпечити високий рівень обслуговування, підтримувати якість продуктів та створювати унікальний досвід для кожного гостя.
• HR-директор компанії Ольга Кіфа розповіла здобувачам про можливості працевлаштування та кар’єрного росту в компанії
• Шеф-кухар ресторану Євгеній Костромицький поділився своїм баченням майбутнього кулінарії, підкресливши важливість креативного підходу до приготування страв та використання інноваційних технологій у кулінарії.
• Здобувачі вищої освіти дізналися, як злагоджена команда, інноваційний підхід і постійний розвиток навичок допомагають створювати успішний ресторанний бізнес. Під час презентації обговорювалися не тільки аспекти кулінарного мистецтва, а й роль ефективного управління, що створює фундамент для успіху будь-якого закладу гостинності.
Такі зустрічі з професіоналами – це чудовий шанс для наших студентів отримати безцінні знання від тих, хто знає індустрію зсередини. 🌟 Ми вдячні нашим партнерам зі Synergy Group за можливість навчатися у кращих і робити перші кроки до великих звершень!