Новини МГУ

Лекції від стейкголдерів на факультеті менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму

Засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України, суперфіналіст «Майстер шеф» Михайло Сосновських, який представляв Україну на кулінарному саміті в Сингапурі та увійшов до ТОП - світових шеф-кухарів 14 березня 2024 року провів відкриту лекцію для студентів освітньої програми «Ресторанні технології» за темою «Сучасні кулінарні тренди та технології». До заходу були також залучені студенти фахового коледжу МГУ освітньої програми «Готельно-ресторанна справа». На лекції розглядалися актуальні кулінарні тенденції, новітні методи приготування ресторанних страв, та інноваційні підходи у практиці. Особлива увага приділялася впливу глобалізації на кулінарне мистецтво та способам інтеграції української кухні у світові кулінарні тренди. Михайло Сосновських поділився своїм досвідом роботи на міжнародних кулінарних конкурсах та розповів про важливість інновацій у розвитку кулінарної галузі. Лекція стала важливою подією для майбутніх фахівців у сфері ресторанних технологій, надавши їм натхнення та нові знання для розвитку власних кулінарних проєктів.
Made on
Tilda